Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 250 g |
máslo | 250 g |
měkký tvaroh (kostka) | 250 g |
mletá vepřová plec | 350 g |
malá cibule | 1 ks |
vejce | 1-2 ks |
hříbky | 1 hrst |
máslo | 1 lžíce |
slunečnicový olej | |
sůl | |
pepř |
Postup: Špenát povaříme v osolené vodě, přidáme na kostičky nakrájené brambory, na... zobrazit recept
Postup: Kapra omyjeme, osušíme, nasolíme, potřeme rozetřeným česnekem, pokapeme... zobrazit recept
Postup: Nejprve si uvaříme pudink ze 1/4 litru mléka, jednoho pudinkového prášku a cca... zobrazit recept
Postup: Omyjeme a očistíme, alespoň 5 hlav. Dáme je vařit do hrnce s kořenovou... zobrazit recept
Postup: Kuřecí játra opláchneme, osušíme papírovou utěrkou, ostrým nožem odstraníme... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA